Inget hos oss är massproducerat På Café Sjöstugan bakar vi alla tårtor och kakor själva, varje morgon innan vi öppnar Vi gör det för att vi tror på det enkla: bra ingredienser + tid + kärlek Vi använder mandelmjöl,...
Hirsmjöl är kanske inte lika känt som vetemjöl – men för oss på Café Sjöstugan är det en favorit Hirs är naturligt glutenfritt, lättsmält och rikt på mineraler Dess milda smak gör den perfekt i våra sockerfria, laktosfria...
Hos Café Sjöstugan använder vi inga animaliska mejeriprodukter Istället bakar vi med växtbaserade drycker som sojadryck, mandeldryck och kokosdryck Inte bara för att det är bra för magen – utan för att det faktiskt ger våra...
Det är något särskilt med Lillsved Vägen dit slingrar sig genom skogen, förbi vattnet, förbi stillheten Många som hittar hit för första gången säger att det känns som att tiden saktar ner Och mitt i det – Café Sjöstugan...
På Café Sjöstugan används aldrig vanligt socker Istället arbetar vi med två naturliga sötningsalternativ: erytritol och dadlar Erytritol är en sockeralkohol som inte påverkar blodsockret och inte ger någon bitter eftersmak –...