Close
  • HEM
  • Om oss
  • Menu
  • Blog
  • Kontakt
  • HEM
  • Om oss
  • Menu
  • Blog
  • Kontakt
Facebook Instagram Google

  • HEM
  • Om oss
  • Menu
  • Blog
  • Kontakt
Facebook Instagram Google

Vad är hirsmjöl – och varför använder vi det i våra tårtor?

Hirsmjöl är kanske inte lika känt som vetemjöl – men för oss på Café Sjöstugan är det en favorit. Hirs är naturligt glutenfritt, lättsmält och rikt på mineraler. Dess milda smak gör den perfekt i våra sockerfria, laktosfria och KETO-vänliga bakverk.

Vi kombinerar hirsmjöl med andra naturliga ingredienser som kokosmjölk, mandelmjöl och dadlar, och använder erytritol för sötma. Resultatet är tårtor och kakor som både är mjuka, mättande och näringsrika.

Så om du vill upptäcka något nytt – börja med en bit tårta. Hirs är här för att stanna.


allergivänligt bakverkbaka med hirsglutenfritt bakverkhälsosamt caféhirsmjöl tårtaKETO kakorLillsved bakningmandelmjöl och hirsmjölnaturligt fikasockerfritt fika

Related Articles


Hirsmjöl – nyttigt, glutenfritt och perfekt till bakning
Skärgårdens hemlighet – varför gäster från Strömma och Grinda hittar hit
Sojadryck, kokosdryck och mandeldryck – mer än bara ett alternativ
Previous Article
Bakning med händerna, inte maskiner – så skapas våra tårtor
Next Article

Vi bjuder in dig till Café Sjöstugan, där varje ögonblick berättar historien om den vackra skärgården. Följ med oss och upplev magin på denna plats.

Säsongen 2024 är över, kom till oss sommaren 2025

Lillsvedsvägen 108
139 90 Värmdö

Facebook Instagram Google

© CAFÉ SJÖSTUGAN VÄRMDÖ